0 hulladék Őriszentpéteren

A hulladékról a boltban kell elgondolkodni

2013. augusztus 14., Budapest / Győr - A Humusz Szövetség és tagszervezetei nyár elején indították el az év végéig tartó országos Nulla Hulladék Turnét. A turné következő állomása az Őriszentpéteri Hétrétország Fesztivál, ahol 2013. augusztus 19-20. között a Reflex Környezetvédő Egyesület közreműködésével várják a hulladék csökkentése és megelőzése iránt érdeklődő lakosokat.

Tovább...

Civil zöld programok az országhatároknál

Az Ökológiai Stúdió Alapítvány - a Reflex Környezetvédő Egyesülettel, valamint a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvánnyal partenrségben - háromnapos tanácskozást szervezett 2011. május 6-8-án Pápateszér-Farkashegyen. A rendezvény programja a csatolt fájlban olvasható.

Tovább...

0 hulladék turné Szombathelyen

A hulladékról a boltban kell elgondolkodni

2013. augusztus 19., Budapest / Győr - A Humusz Szövetség és tagszervezetei nyár elején indították el az év végéig tartó országos Nulla Hulladék Turnét. A turné következő állomása a szombathelyi Savaria Történelmi Karnevál, ahol 2013. augusztus 24-25. között a Reflex Környezetvédő Egyesület közreműködésével várják a hulladék csökkentése és megelőzése iránt érdeklődő lakosokat.

Tovább...